Om oss

HVEM ER VI?

Altivask AS er en offentlig godkjent renholds-virksomhet stiftet i 2011.

Vi er lokalisert sentralt i Stavanger og har lang og bred erfaring innenfor vårt fagfelt og er rustet for å kunne gjennomføre alle typer oppdrag etter dine spesifikasjoner i Stavanger, Sandnes og omegn.

Vårt løfte

Alle våre ansatte er grundig opplært igjennom våre kvalitetssikrende prosedyrer og systemer, dette for å best mulig kunne tilfredsstille alle kunders krav.

Gjennom 7 år som renholdsbedrift har vi opparbeidet oss mange gode referanser og flere langvarige kundeforhold.

Vi har jevnlige kvalitetskontroller og inspeksjoner av renholdet vi leverer til våre kunder, med dette ønsker vi å være i forkant av eventuelle problemstillinger som skulle oppstå samtidig som vi får mulighet til å foreta de nødvendige tilpasningene fortløpende.

Vi kan med trygghet si, Altivask kan renhold og det er derfor det er en selvfølge at alle oppdrag leveres med en 100% fornøyd garanti.

Vi har 9 års erfaring

Ring oss for et kvalitetstilbud!

  • 51 57 16 00

Tilbakemeldinger

Se hva våre kunder skriver om oss

I would highly recommend Altivask AS to anyone looking for a reliable cleaning company.

Milena was a pleasure to deal with. She was very helpful and went out of her way to make sure the plan worked out smoothly. My fiancé and I were both pleasently surprised when we walked into the home. It was one of the best cleans we had seen.

Than you to the Altivask team for such good work.

Jaco og Kirsten

I would like to thank you for your kindness and for the professional service provided. Ilona and Sandra have always satisfied our needs and they are really nice and reliable.

Many thanks again.

Luisella

Hei Milena.

Vi hadde besøk av 2 av dine damer idag, de gjorde en flott jobb!

Rediunn og Ole

Hei,

jeg er veldig fornøyd med den jobben dere har gjort. Har aldri vært så rent og fint i huset før!

Birte